Dutch Oven – Brikettverteilung
FT1 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 5 (3/2) | 8 (5/3) |
FT3 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 8 (5/3) | 14 (9/5) |
FT4,5 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 15 (9/6) | 21 (14/7) |
FT6 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 24 (14/10) | 30 (20/10) |
FT9 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 24 (14/10) | 30 (20/10) |
FT12 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 28 (17/11) | 38 (25/13) |
FT18 | 160 - 180°C | 200 - 225°C |
gesamt (oben/unten) | 32 (19/13) | 42 (28/14) |